Kontakt

Montažna gradnja Tadej Zimic s.p.
Ul.bratov Komel 29
1210 Ljubljana

ID:SI70525633

T: +386 41 204 650
E: info@zimic.si

Trenutno gradimo

V letošnjem letu bomo gradili najmanj dve pasivni hiši. Eno v Tacnu in drugo na Drenovem griču. Takoj ko se bodo začele aktivnosti na gradbišu bomo objavili tudi slike. 

V letošnjem letu se zaklučujeta še dve hiši, ki smo ju postavili v lanskem letu in sicer pasivna hiša v Zbiljah in pasivna hiša v Latkovi vasi. Vsi objekti so izolirani s celulozno izolacijo ZIMICELL lastne proizvodnje.

Pasivna hiša v Zbiljah. Potreba energije za ogrevanje (PHPP 07) 9,8 kWh/(m2a). Arhitekt in projektant Primož Ernožnik u.d.i.a.

Pasivna hiša PUVA v Latkovi vasi. Arhitekt in projektant Črtomir Reberšak u.d.i.a., Logične hiše.

Pasivni industrijski objekt Hala Komenda

V poslovni coni Komenda smo skupaj s podjetjem KLIVENT d.o.o. zgradili poslovno-industrijski objekt v pasivnem standardu izoliran s celulozno toplotno izolacijo. Objekt je velik 34 m × 34 m, v dveh nadstropjih z dvema pisarnama po 90 m2 na ravni strehi objekta. Nosilna konstrukcija industrijskega objekta je betonska nosilna, betonska konstrukcija je od zunaj obdana z lesenimi stenami z vpihano celulozno izolacijo. Poslovni prostor na strehi je grajen v leseni okvirni konstrukciji. Streha pisarne in industrijskega objekta je narejena iz lesenih žebljanih nosilcev.