00386 41 204 650

info@zimic.si

home home facebook  
   

celulozna izolacija
pasivna skeletna hiša
Blower door
 

Novice in obvestila

2013
19
JUL
Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu.


Naše podjatje je zmagovalec Si.mobilovega nagradnega natečaja za mala podjetja in prejemnik subvencije v višini 10.000 evrov. Drugo mesto in subvencija v višini 5.000 evrov sta pripadli podjetju TIKO PRO d.o.o. iz Maribora, 3.000 evrov subvencije pa je prejelo podjetje Probiotiki d.o.o. iz Ljubljane. V panoramskem dvigalu Kristalne palače v ljubljanskem BTC so se omenjena podjetja najbolje odrezala med desetimi finalisti v t. i. 'elevator pitchu'. Na natečaj se je sicer prijavilo več kot 50 podjetij. Ker pa je tudi preostalih sedem finalistov komisijo s svojimi idejami in energijo, s katero so jih predstavljali, tako navdušilo, so jih presenetili in vsakemu podelili subvencijo v višini 1.000 evrov.

Več o rezultatih natečaja si preberite na Si.mobilovi spletni strani.

Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu. Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu.

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (23)
 

Mogoče Vas zanima tudi ...

Z uporabo celulozne toplotne izolacije ZIMICELL lahko aktivno prispevate k znižanju toplogrednega plina CO2, ki ostane ves čas uporabe vezan v celulozni izolaciji ZIMICELL, saj je le ta na osnovi lesa.

recikliranje [288x288 px, 57.583 bytes]

 

 
 

Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu.

Naše podjetje je pridobilo Si.mobilovo subvencijo na elevator pitchu.

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije