00386 41 204 650

info@zimic.si

home home facebook  
   

celulozna izolacija
pasivna skeletna hiša
Blower door
 

Novice in obvestila

2014
20
MAJ
Vabilo na odprtje modelnega objekta


Vabimo vas na odprtje modelnega objekta za spremljanje življenjske dobe lesa in kvalitete toplotnega ovoja, ki bo v sredo, 28. maja 2014, ob 11.00. urina Oddelku za lesarstvo BF UL, Rožna dolina, Cesta VIII/34, Ljubljana. Modeli objekt je postavilo in izoliralo naše podjetje. V sklopu raziskav, ki se bodo izvajale na objektu bodo spremljeli tudi ZIMICELL celulozno izolacijo in plošče iz celulozne izolacije, ki jih razvijamo skupaj z Oddelkom za lesarstvo. Več informacij najdete v vabilu.
 

Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta Vabilo na odprtje modelnega objekta

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (23)
 

Mogoče Vas zanima tudi ...

Z uporabo celulozne toplotne izolacije ZIMICELL lahko aktivno prispevate k znižanju toplogrednega plina CO2, ki ostane ves čas uporabe vezan v celulozni izolaciji ZIMICELL, saj je le ta na osnovi lesa.

recikliranje [288x288 px, 57.583 bytes]

 

 
 

Vabilo na odprtje modelnega objekta

Vabilo na odprtje modelnega objekta

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije