00386 41 204 650

info@zimic.si

home home facebook  
   

celulozna izolacija
pasivna skeletna hiša
Blower door
 

Novice in obvestila

2013
12
NOV
Utrinki iz dneva odprtih vrat


Hvala vsem, ki ste se letos udeležili dnevov odprtih vrat pasivnih hiš. Letos smo predstavili tri pasivne hiše poleg tega pa smo predstavili tudi celulozno izolacijo ZIMICELL in izvajanje testa zrakotesnosti Blower door. Zelo smo ponosni, da smo trajnostno gradnjo širili tudi med mladimi. Hišo PUVA so si namreč ogledali tudi dijaki tretjih in četrtih letnikov Srednje šole za gradbeništvo in varovanje okolja iz Celja. Nekaj utrinkov o dogajanju si lahko ogledate na spodnjih slikah.

 

Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat Utrinki iz dneva odprtih vrat

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (23)
 

Mogoče Vas zanima tudi ...

Z uporabo celulozne toplotne izolacije ZIMICELL lahko aktivno prispevate k znižanju toplogrednega plina CO2, ki ostane ves čas uporabe vezan v celulozni izolaciji ZIMICELL, saj je le ta na osnovi lesa.

recikliranje [288x288 px, 57.583 bytes]

 

 
 

Utrinki iz dneva odprtih vrat

Utrinki iz dneva odprtih vrat

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije